Zinkinddækning, skorstensinddækning og anden inddækning

Vi sikrer et veludført blikkenslagerarbejde på taget

Skal du have monteret en ny skorstensinddækning, og vil du gerne have en kobber- eller zinkinddækning? Så kan vi hjælpe dig med din nye inddækning. Hos LPH Service v/Leif Pallisgaard Hansen er vi specialister i klipning, bukning og montering af zink, kobber og blik med videre.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for blikkenslagerfaget, og vi har stor ekspertise med især kobber og zink. Vi servicerer husejere samt ejer- og lejerforeninger i blandt andet Jyderup, Holbæk, Kalundborg og alle andre steder på Vestsjælland. Du kan altid forvente et veludført arbejde, som du bliver tilfreds med.

Vi klarer alt fra en skotrende til en skorstensinddækning

Vi kan montere alle slags inddækninger på et tag. Vi anvender helst de bedste materialer, hvilket er zink og kobber, men vi kan også anvende bly. Det kan for eksempel være inddækning af skorsten i forbindelse med en ny pejs eller en ny brændeovn. Eller det kan være en gammel inddækning, som skal laves. Vi udfører blikarbejdet præcis efter dine ønsker og behov, og vi laver også specialløsninger.

Vi laver inddækninger såsom:​

  • ​Skotrender
  • ​Skorstensinddækning
  • ​Inddækning af kviste og tagvinduer
  • ​Enhver anden bly-, kobber- eller zinkinddækning.

Vi kan endvidere reparere skifertag, hvis den er blevet utæt. Vi sørger naturligvis for, at de nye og gamle profiler ligner hinanden. Vi rykker hurtigt ud med hjælp ved utætheder på tage og inddækninger. Det er vigtigt at udbedre skader, så du undgår råd- og vandskader.

Få et godt tilbud på en bly-, kobber- eller zinkinddækning

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om muligheden for en ny skorstensinddækning eller enhver anden taginddækning. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en ny bly-, kobber- eller zinkinddækning. Vi giver også gerne råd og vejledning.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LPH Service
​v/Leif Pallisgaard Hansen

Jyderup Kirkevej 1, 4450 Jyderup​

CVR: 30676416​

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig via nedenstående informationer.

E-mail: mail@lphservice.dk

Telefon- og åbningstider:
​Alle hverdage fra 7.00 - 17.00