Zinktagrender monteres - en flot og holdbar løsning​

Er det blevet tid til at få monteret nye tagrender på huset? Så kan zinktagrender være den rette løsning for dig. Det er en rigtig flot løsning, som klæder alle typer huse, og som kan holde i rigtig mange år.

LPH Service v/Leif Pallisgaard Hansen tilbyder opsætning af tagrender i zink hos private boligejere i blandt andet Jyderup, Kalundborg og Holbæk, men jeg kører også gerne ud til kunder på resten af Vestsjælland, som enten har brug for montering af nye zinktagrender eller en reparation af de eksisterende.

Hvad koster zinktagrender?

Hvor meget zinktagrender koster afhænger i høj grad af, hvor mange meter tagrender du skal have monteret, og hvor dybe de skal være. 

Jeg kan både tilbyde tagrender efter standardmål samt zinktagrender på specialmål, hvis standardmålene ikke passer til dit hus.​​

Kontakt mig og få en pris på tagrender i zink

Jeg tilbyder billige priser på montering af zinktagrender, uanset hvor store og hvor lange de skal være. Du er derfor altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at få beregnet en konkret pris på, hvor meget det vil koste for dig at få monteret nye tagrender i zink. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når jeg ved, hvor omfattende opgaven bliver, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste dig at få monteret nye tagrender.

Du kan enten ringe til mig på telefon 40 33 54 08, eller du kan skrive til min e-mail mail@lphservice.dk, hvis det passer dig bedre. Så vender jeg tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LPH Service
​v/Leif Pallisgaard Hansen

Jyderup Kirkevej 1, 4450 Jyderup​

CVR: 30676416​

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig via nedenstående informationer.

E-mail: mail@lphservice.dk

Telefon- og åbningstider:
​Alle hverdage fra 7.00 - 17.00