Zink-kviste og kobber-kviste tilpasset dit hus

Drømmer du om at give dit hus et stilmæssigt løft, og kunne du samtidig tænke dig at få lidt mere plads under taget? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder smukke zink-kviste og kobber-kviste, der bliver specialdesignet til lige netop dit hjems personlighed og arkitektur, og som kan købes til konkurrencedygtige priser.

Jeg holder til i Jyderup, hvorfra jeg blandt andet kører ud til private husejere i Holbæk, Kalundborg og hele det øvrige Vestsjælland. Jeg hjælper kunder med blandt andet facadebeklædning, zink inddækning, opsætning af tagrender og pillefyr.

Få kompetent rådgivning om valg af kobber-kviste eller zink-kviste

Hos mig er der ikke to kviste, der er ens. Jeg har 30 års erfaring inden for mit fag, og jeg lægger stor vægt på at bygge unikke kviste i enten zink eller kobber alt afhængigt af, hvad du foretrækker, og hvad der passer bedst til dit hus. Jeg rådgiver dig gerne omkring valg af materiale, da det er vigtigt, at du vælger en løsning, som du ikke kun er glad for nu, men også de næste mange år.

Kontakt mig og bestil et tilbud på en specialdesignet kvist

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du planlægger at få bygget og monteret en flot og unik kvist til dit hus. Jeg tilbyder som nævnt både kvistbeklædning i zink samt kvistbeklædning i kobber, så du har mulighed for at få den helt rette løsning.

Når jeg kender til dine ønsker og behov, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på zink-kviste eller kobber-kviste. Husk, at jeg også står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

Bestil tilbud på en specialdesignet kvist

Kontakt mig gerne, hvis du planlægger at få bygget og monteret en flot, unik kvist til dit hus.

Udfyld blot formularen herunder, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LPH Service
​v/Leif Pallisgaard Hansen

Jyderup Kirkevej 1, 4450 Jyderup​

CVR: 30676416​

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig via nedenstående informationer.

E-mail: mail@lphservice.dk

Telefon- og åbningstider:
​Alle hverdage fra 7.00 - 17.00