Reparation af skifertag – eternitskifer og naturskifer

Vi har 30 års erfaring med skifer- og tagarbejde

Skal du have udført en større eller mindre reparation af skifertag? Så lad os lave taget for dig. Hos LPH Service v/Leif Pallisgaard Hansen reparerer vi tage med eternitskifer og naturskifer.

Vi har over 30 års erfaring som blikkenslager, og vi laver tagarbejde i blandt andet Jyderup, Kalundborg, Holbæk og alle andre steder på Vestsjælland. Vores kunder kan altid forvente et veludført arbejde, som de bliver tilfredse med.

Undgå råd- og vandskader med en tagrenovering

Vi tilbyder reparation af skifertag, hvis det er utæt eller har en anden skade. Taget kan være af naturskifer, men det kan også være et eternittag. Det er vigtigt, at taget bliver repareret så hurtigt som muligt, hvis der trænger vand ind. Manglende udbedring kan føre til råd- og vandskader.

Det kan være, at en skiferplade er knækket, eller at den er faldet af, så der skal lægges nyt skifer. Det kan også være, at der skal laves en tætning med for eksempel kitmasse. Vi kan endvidere montere en ny zink inddækning, hvis skaden er opstået i samlingerne. 

Få et uforpligtende tilbud på reparation af skifertag

Kontakt os gerne, hvis der er behov for en større tagrenovering eller en mindre tagreparation. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på dit tag og for at tage en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede reparation af skifertag.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LPH Service
​v/Leif Pallisgaard Hansen

Jyderup Kirkevej 1, 4450 Jyderup​

CVR: 30676416​

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig via nedenstående informationer.

E-mail: mail@lphservice.dk

Telefon- og åbningstider:
​Alle hverdage fra 7.00 - 17.00