Facadebeklædning i zink, kobber eller aluminium

Vi har 30 års erfaring med at skabe smukke facader

Skal du have en ny facadebeklædning? Så lad os lave din facade. Hos LPH Service v/Leif Pallisgaard Hansen skaber vi smukke facader af zink, kobber og aluminium, og vi laver gerne specialløsninger.

Vi er en erfaren blikkenslager, som har monteret facade- og tagbeklædning i over 30 år. Vi servicerer kunder i blandt andet Jyderup, Kalundborg og Holbæk samt andre steder på Vestsjælland. Alle vores kunder kan se frem til et veludført arbejde, som de bliver glade for i mange år.

Vi anvender de bedste materialer til husfacader

Vi har speciale i montage af facadebeklædninger i forskellige former for metal. Vi anvender helst de bedste materialer såsom zink og kobber, men også aluminium. Vi arbejder naturligvis også med bly. Vi kan endvidere lave en zink inddækning eller en kobberinddækning, ligesom vi kan reparere en tagbeklædning.

Zink, kobber og aluminium er et spændende valg i forhold til en facaderenovering. Kobber har været anvendt som facadebeklædning i århundreder, men benyttes forsat til moderne byggeri. Det er ligesom zink et tidløst og vedligeholdelsesfrit materiale. Aluminium er derimod det moderne alternativ, som kan våd- eller pulverlakeres.

Få et tilbud på en facadebeklædning af metal

Du er velkommen til at høre mere om de mange spændende muligheder med især zink, kobber og aluminium, hvis du ønsker en tidløs og elegant facade, som er vedligeholdelsesfri. Vi kommer gerne ud for at tale med dig om dine ønsker og for at se nærmere på huset. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på montage af en facadebeklædning af metal. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LPH Service
​v/Leif Pallisgaard Hansen

Jyderup Kirkevej 1, 4450 Jyderup​

CVR: 30676416​

Kontakt

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig via nedenstående informationer.

E-mail: mail@lphservice.dk

Telefon- og åbningstider:
​Alle hverdage fra 7.00 - 17.00